Monday, January 14, 2019

Wat je moet begrijpen Over Anabole steroïden

Denk je dat je leren over steroïden? Wilt u weten wat ze zijn allemaal over? Ik heb eigenlijk schreef dit artikel om u een beetje van de steroïde kennis bieden.

Wat zijn ze?

Anabole steroïden zijn synthetische versies van testosteron, het lichaam van de all-natuurlijke geslachtshormoon. Anabole steroïden daadwerkelijk zijn in het oog springende aan professionele atleten evenals bodybuilders te wijten aan het feit dat ze de afmeting en ook taaiheid van spierweefsels te verbeteren. Ze verbeteren ook agressie en ook de concurrentie, die de voorkeur verdienen attributen in sportieve activiteiten, alsmede in de health club.

Precies Hoe worden anabole steroïden gebruikt als Drugs?

Over het algemeen anabole steroïden kan worden aanbevolen om te adverteren eetlust stimuleren botontwikkeling, het genereren van mannelijke de leeftijd van de puberteit, om de effecten van spierweefsel verspillen van hardnekkige kwesties, zoals kankercellen of aids te verminderen, evenals kunnen garantie openbaren als een mannelijke geboorte controle. De medicijnen zijn direct beschikbaar als tandheelkundige pillen, injecteerbare steroïden, evenals huidvlekken.

Net Hoe Do Anabole steroïden werk?

Anabole steroïden transformeren spiermassa en kracht. De steroïden leiden tot een verhoogde productie van gezonde eiwitten, die de bouwstenen van de spier (meer bouwstenen suggereert meer mogelijkheid van spiermassa en uithoudingsvermogen) zijn. Hieronder is de onderstaande wetenschap.

Wanneer een steroïde oraal of via injectie wordt verbruikt, gaat het naar de androgene receptoren gelegen binnen de talrijke cellen. Deze koppeling zet het hormonaal middel receptor ontwikkelen een drager RNA, waarbij het DNA aan specifieke gezonde eiwitten (spier bouwstenen) construeren betekent. Deze eiwitten reizen door het hele lichaam het creëren van anabole / groei reacties. Hoewel anabolisme de hoofdactiviteit van steroïden, zij extract ook een aantal verschillende andere wenselijke en ongunstige resultaten.

Zo kunnen ze werken? Ja, bestaat er een behoefte om ze niet te nemen, bestaan ​​er mogelijk aanzienlijke negatieve gevolgen? INDERDAAD. Klinken nog steeds goed om steroïden te nemen? Blijf lezen.

Wat zijn de gevaren van het gebruik van anabole steroïden?

Naast het vergroten van de spiermassa hardheid en massa, de resultaten van anabole steroïden bevatten schadelijke wijzigingen cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, acne, leverschade, en wijzigingen in het kader van de linker hartkamer die verschillende van zijn de symptomen die kunnen leiden tot hart- en vaatziekten.

Anabole steroïden hebben een androgene of virilizing botsing, suggererend dat ze invloed op de mannelijke kenmerken, zoals reeds voorbij. Anabole steroïden invloed op het begin van de puberteit, de groei van de clitoris bij vrouwen, evenals de penis bij mannelijke kinderen (heeft geen invloed op de grootte van de penis bij volwassenen nog zou de testes te verminderen), toegenomen omvang van de zingende akkoorden en teelt van de stem, toegenomen lichaamsbeharing (borst, rug), evenals vroege kaalheid bij mensen met aanleg voor het. Een andere bijwerkingen wordt verminderde vruchtbaarheid evenals testikelatrofie (samentrekking).

Veel meer mogelijk bekende negatieve effecten die steroïden Klanten Danger:

  • Verbeterde leverfunctie.
  • Klinische Depressie van natuurlijke testosteron Manufacturing.
  • Stijging van het cholesterolgehalte en hoge bloeddruk
  • Transformed Schildklier Feature.
  • Neusbloedingen.
  • De groei van de buste achtige cellen bij mannen
  • insuline Ongevoeligheid
  • Androgene bijwerkingen zoals dunner wordend haar, vergrote prostaat, vette huid, het vasthouden van water (typische uiterlijk), verbeterde lichaamsbeharing op de borst en rug.
  • Onvolgroeide ontwikkeling als je een jonge volwassene.
  • De orals ook de neiging om misselijkheid of braken, losheid van de darmen, onregelmatigheid te creëren, evenals overgeven.
  • Kan versnellen van de ontwikkeling van tumoren.

Het probleem is met veel zodra je op het u misschien niet van plan om zo goed als u gewoon zal handhaven het verhogen van uw kansen op het krijgen van al deze negatieve effecten op een gegeven moment af te komen. Het soort negatieve effecten die de dames ervaren wanneer zij ervoor kiezen om gebruik te maken van deze medicijnen, maakt met name de androgene degenen zoals testosteron zijn een heel stuk erger dan de hierboven.

Toegang

Zoals voor het gemak van toegang, de realiteit is dat ze onrechtmatig verbindingen zonder klinische recept, zodat uw gemak van toegang zal worden door de zwarte markt (de beste als voor kwaliteit). Bovendien, als je gevangen genomen in hun bezit zonder recept kunt u het hoofd bieden aan 5 jaar achter de tralies!

Message To All That misschien gedacht betreft steroïden

Niet echt het gevoel de eis om medicijnen te nemen voor aanzienlijke winsten alleen maar omdat ze kunnen verschijnen de in ding in uw sportschool. Het bereiken van enorme winsten vergt wel inspanning en patiënten toch is er nooit een veel beter gevoel dan te streven evenals iets groots aan het einde ervan bereiken.

Als je worstelt of het gevoel dat je nodig hebt wat hulp krijgen vervolgens een aantal professioneel advies. Ik kan u garanderen dat de resultaten die je met een duur van 12 weken met een specialist hulp kan overwinnen zeker zal je je afvragen waarom je ooit ook beschouwd als steroïden.

No comments:

Post a Comment

Anabole steroïden Vs Prohormones Net als Methyl 1-D

Anabole steroïden zijn kunstmatige verbindingen die aansluit op de werkwijze het mannelijk geslacht hormonale middelen werking. steroïden fu...